İSTANBUL / ATAŞEHİR - Celal Yardımcı İlkokulu

Celal Yardımcı İlkokulu

Kayışdağı Mahallesi Yavuzbey Sokak No1 Ataşehir/İSTANBUL
Vizyon
Çağın bilgi ve teknolojilerini kullanan tam donanımlı öğrenciler yetiştirmek, yetiştirdiğimiz bu öğrencilerle saygın ve sayılı eğitim kurumları arasında yerimizi almaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi ; Türk Milli Eğitimi´nin ilkeleri doğrultusunda, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı, pozitif bilimleri rehber edinmiş bireyler olarak yetiştirerek ulusal ve uluslararası alanda barış ve refaha katkıda bulunmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
SABAHÇI: 08.00 - 12.40 ÖĞLENCİ: 13.00 - 17.45
Ulaşım
Kadıköy yönünden gelen "19 Kadıköy-Ferhatpaşa" otobüsü Maltepe yönünden gelen "133F Maltepe-Acarlar Sitesi" "14TM Tepeüstü-Maltepe"otobüsü Esatpaşa yönünden gelen "10A Esatpaşa-Yeditepe Üniversitesi" otobüsü Sultanbeyli yönünden gelen "14KS Sultanbeyli-Kozyatağı" otobüsü Bostancı yönünden gelen "19FB Fındıklı-Bostancı" otobüsü okulumuz durağından geçmektedir.
Kayışdağı Mahallesi Yavuzbey Sokak No:1 Ataşehir/İSTANBUL
İL MERKEZİNE 27,3 KM, İLÇE MERKEZİNE İSE 5 KM UZAKLIKTA YER ALMAKTADIR